Merch & Event

När vi syns ute bland människor är det viktigt för oss att skapa igenkänning för våra varumärken. Därför använder vi främst våra signaturfärger – gult och blått – för att tydligt förmedla vår identitet. Dessa färger är kärnan i vår visuella profil och hjälper till att skapa en stark koppling till Pantamera.

Förutom våra färgval använder vi även våra specifika typsnitt och vårt fantastiska pantmönster för att skapa en enhetlig och igenkännbar varumärkesupplevelse. Våra typsnitt är noggrant utvalda för att förmedla vår unika ton och stil, medan vårt pantmönster ger en lekfull och engagerande touch till våra material.

Genom att använda våra blå och gula färger, typsnitt och pantmönster skapar vi en sammanhållen och minnesvärd upplevelse för alla som kommer i kontakt med Pantamera. Det är vårt sätt att sticka ut och skapa igenkänning samtidigt som vi sprider vårt positiva budskap om pantning och hållbarhet.

När vi utformar nya merchprylar och kläder, kombinerar vi vårt unika mönster med logotypen i en enfärg (blå eller gul) mot en bakgrund i samma färg. Till merch har vi tagit fram ett särskilt mönster där logotypen integreras i själva mönstret. Detta skapar en stilfull och unik design som verkligen fångar ögat. Vi strävar alltid efter att vara snygga och samtidigt förmedla vårt budskap på bästa möjliga sätt.

När vi syns ute bland människor vill vi inte bara sprida medvetenhet om miljöfrågor, vi vill också belöna de som gör schyssta miljöinsatser. Därför erbjuder vi våra pantisar och flip flops som belöning mot en liten motprestation, som att lämna pant eller uppnå en highscore i något av våra spel.

Kontakta oss för att Ladda ner material

Kul att du vill använda vårt material

Kontakta oss så fixar vi det.

Logga in för att ladda ner material

Har du inget inlogg?
Kontakta oss så fixar vi det!