Grafik

Våra symboler är våra egna små superhjältar. Symbolerna får användas enskilt eller i vårt mönster. Enskilda symboler kan användas till att göra exempelvis rebusar eller som en ikon för specifika områden.

KATEGORI: PANT

KATEGORI: MILJÖ

KATEGORI: PEPPAREN

Mönsterkort

Mönstret finns i två primära färgskalor (de stora 3-färgs varianterna), de finns också i 2-färg. Och sist men inte minst så har vi även två sekundära färgskalor, den blå och den gula. Mönstret är enkelt att upprepa hur många gånger som helst. Mönstret mår bäst av att få vara rätt stort. Om ikonerna blir för små så blir mönstret lätt plottrigt, det måste få ta sin plats för att komma till sin fulla rätt.

Du får inte redigera mönstret eller göra ett eget nytt mönster, om du inte har fått vår välsignelse såklart.

Mönstret används främst till profileringar och strajpningar.

Burken & Flaskan

Burken och Flaskan är symbolernas flaggskepp. Det är ändå de som representerar Pant och Pantamera. De är tydliga symboler som visar vad det faktiskt handlar om. Burken och flaskan finns i enkel 2D i olika färgsättningar. Den finns även som 3D.

Pantvågen

Vår pantvåg är som en mångsidig skådespelare i en stor Hollywood-film, den kan spela lite olika roller beroende på scenen. Ibland får den ta på sig rollen att dra in fler färger, medan den andra gånger får agera understudy och en snygg sidfot tillsammans med vår logotyp.

Se exempel på hur pantvågen används i exemplen nedan.

Och några exempel...

Övriga ikoner

Mönster

Burk & Flaska 2D

Burk & Flaska 3D

Pantvågen

Mönster

Hörnmönster

Burk & Flaska 2D

Burk & Flaska 3D

Övriga ikoner

Pantvågen

Logga in för att ladda ner material

Har du inget inlogg?
Kontakta oss så fixar vi det!