Bilder

Vi älskar fina bilder och illustrationer! Fast ärligt talat, vi kan inte riktigt bestämma oss för vilket bildspråk som är vår favorit. Men en sak är säker – vi vill att alla ska känna sig inkluderade, så mångfald är otroligt viktigt för oss. Oavsett hudfärg, sexuell läggning, kön, ålder eller vem du är, så hoppar vi på panttåget tillsammans!

Foton – En bild säger mer än tusen ord!

Vi älskar glädje i våra bilder. Mörka och dystopiska stämningar kanske inte är riktigt vår grej när det kommer till att förmedla våra glada budskap. När det gäller skärpedjup, komposition och allt det där – där tror vi att idén får styra. Huvudsaken är att vi får till en schysst produkt till slut!

Oavsett produkt så kan vi använda oss av både utfallande bilder och kollage för att förmedla vårt budskap. Vi kan även använda frilagda bilder som grafiska hjälpmedel.

Illustrationer & 3D – Kreativa äventyr!

Vi har våra underbara ikoner att arbeta med, men ibland kräver sammanhanget något extra. Det kan vara att vi behöver visa något som våra ikoniska trotjänare inte klarar av. Då kan det hända att vi tar fram penseln och skapar illustrationer. Och även här är det idén som får bestämma om det ska vara handritat, 3D-animerat eller vad vi än kan hitta på.

Tänk på att när vi väljer bilder eller illustrationer, utgår vi från vår tonalitet

Om du pratar från Returpack. Då är du en hållbarhetspionjär.
En erfaren, nyskapande rättvis person, med hållbarhet i sitt dna och som är bäst i klassen.

Och om om du pratar från Pantamera, då är du en peppare.
I världsklass. Är kommunikativ och en möjliggörare. Har framtidstro och glimten i ögat.

Verksamhets- & Pressbilder

För er som är sugna på att skriva om oss har vi samlat ihop en hel hög med pressbilder. Vi har allt från bilder på våra fantastiska medarbetare till transporter, fabriken, burken, flaskan och mycket mer. Klicka på länken nedan så hittar ni säkert allt ni behöver.

Logga in för att ladda ner material

Har du inget inlogg?
Kontakta oss så fixar vi det!